Current Date: 29 Feb, 2024
Sabke Ram APP

बाबा तेरे फोटो ने (Baba Tere Photo Ne) - Narendra Kaushik


बाबा तेरे फोटो ने लिरिक्स हिंदी में (Baba Tere Photo Ne Lyrics in Hindi)

बाबा तेरे फोटो ने मने ऐसी चढ़ा दी घोर,
तने मैं टोल ता फिरू


मैं मेहंदीपुर में आया मने सोची बाबा मिल गया,
बाबा का दर्शन करके मुरझाया मन भी खिल गया,
बाबा तेरी माला ने मेरा मन का पकड़ा चोर,
तने मैं टोल ता फिरू...

मैं तीन पहाड़ पे आया ओ पंच मुखी का मारया,
तेरे बाल रूप ने बाबा मेरा जीवन बदलिया सारा,
तेरी ज्योति ने मेरा ऐसा जमाया तौर,
तने मैं टोल ता फिरू...

लाई सेह माटी की फेरी ॐ हनुमत जप के,
मेरी धीर बंधा बाला जी नैना से आंसू टपके,
बाबा तेरी भगति ने कर दियां घना कठोर,
तने मैं टोल ता फिरू,...

तने कौशिक पूजे गा से दया करिये घाटे वाले,
अशोक भगत के बाबा तने सारे संकट काले,
बाबा तेरी शक्ति ने मेरा का रखी से लोर,
तने मैं टोल ता फिरू

बाबा तेरे फोटो ने मने ऐसी चढ़ा दी घोर,
तने मैं टोल ता फिरू

बाबा तेरे फोटो ने लिरिक्स अंग्रेजी में (Baba Tere Photo Ne Lyrics in English)

baaba tere photo ne mane aisi chadaha di ghor,
tane maintol ta phiroo


mainmehandeepur me aaya mane sochi baaba mil gaya,
baaba ka darshan karake murjhaaya man bhi khil gaya,
baaba teri maala ne mera man ka pakada chor,
tane maintol ta phiroo...

mainteen pahaad pe aaya o panch mukhi ka maaraya,
tere baal roop ne baaba mera jeevan badaliya saara,
teri jyoti ne mera aisa jamaaya taur,
tane maintol ta phiroo...

laai seh maati ki pheri om hanumat jap ke,
meri dheer bandha baala ji naina se aansoo tapake,
baaba teri bhagati ne kar diyaan ghana kthor,
tane maintol ta phiroo,...

tane kaushik pooje ga se daya kariye ghaate vaale,
ashok bhagat ke baaba tane saare sankat kaale,
baaba teri shakti ne mera ka rkhi se lor,
tane maintol ta phiroo

baaba tere photo ne mane aisi chadaha di ghor,
tane maintol ta phiroo

और मनमोहक भजन :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।

Singer - Narendra Kaushik