Current Date: 29 Apr, 2024
Sabke Ram APP

घर ही में माई के बुलाएव लिरिक्स (Ghar Hi Mein Maai Ke Bulaiev Lyrics) - Bharat Sharma


घर ही में माई के बुलाएव लिरिक्स हिंदी में (Ghar Hi Mein Maai Ke Bulaiev Lyrics In Hindi)

घरहीं में माई के बोलइब मंदिर बनवाइब हो
मइया लाली रे चंदनी तनाइब भजन गवाइब हो 
 
घरहीं में माई के बोलइब मंदिर बनवाइब हो
मइया लाली रे चंदनी तनाइब भजन गवाइब हो
 
अंगना में बेदिया बनाइब यज्ञ करवाइब हो
मईया सातो रे बहिनी के बोलइब भगतिन हो जाइब हो
 
सूती उठी देखि के जुडाइब पुण्य हम पाइब हो
मईया दुखवा दलिदर भगाइब सुख हम पाइब हे
 
चैत में पढवा कराइब पंडित बोलवाइब हो
मईया बेला फुलवा लाई के चढ़ाईब हवन कराइब हो
 
गैया के घीववा लेआईब दियना जराइब हो
मईया छाक लवंग के चढ़ाईब माई के मनाइब हो
 
गीत शिवपुरी से लिखवाइब भरत से गवाइब हो
मईया चरण में शीश झुकाइब नीत गुन गाइब हो
 
घरहीं में माई के बोलइब मंदिर बनवाइब हो
मइया लाली रे चंदनी तनाइब भजन गवाइब हो 

घर ही में माई के बुलाएव लिरिक्स अंग्रेजी में (Ghar Hi Mein Maai Ke Bulaiev Lyrics In English)

Gharhi Mein Mai Ke Bolib Mandir Banvaib Ho
Maiyya Laali Re Chandani Tanaib Bhajan Gavaib Ho
 
Gharhi Mein Mai Ke Bolib Mandir Banvaib Ho
Maiyya Laali Re Chandani Tanaib Bhajan Gavaib Ho
 
Angana Mein Bediya Banaib Yajn Karvaib Ho
Maiyya Saato Re Bahini Ke Bolib Bhagtini Ho Jaib Ho
 
Suti Uthi Dekhi Ke Judaib Punya Ham Paib Ho
Maiyya Dukhwa Dalidar Bhagaib Sukh Ham Paib He
 
Chait Mein Padhwa Karaib Pandit Bolvaib Ho
Maiyya Bela Phulwa Laai Ke Chadhaib Havan Karaib Ho
 
Gaiya Ke Ghivva Leaib Diyana Jaraib Ho
Maiyya Chaak Laung Ke Chadhaib Mai Ke Manaib Ho
 
Geet Shivpuri Se Likhaib Bharat Se Gavaib Ho
Maiyya Charan Mein Sheesh Jhukaib Neet Gun Gaib Ho
 
Gharhi Mein Mai Ke Bolib Mandir Banvaib Ho
Maiyya Laali Re Chandani Tanaib Bhajan Gavaib Ho

Singer - Bharat Sharma

और भी देखे :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।