Current Date: 03 May, 2024
Sabke Ram APP

क्यू खड़ी खड़ी तू हालै रे गौरा लिरिक्स (Kyu Khadi Khadi Tu Hale Re Gaura Lyrics) - Foji Karambir & Dolly Sharma


क्यू खड़ी खड़ी तू हालै रे गौरा लिरिक्स हिंदी में (Kyu Khadi Khadi Tu Hale Re Gaura Lyrics In Hindi)

क्यू खड़ी खड़ी तू हालै रे गौरा 
चाल कसुती चालै
 
आज कर के चोटी ढीली भोले 
भंग मन्ने भी पि ली 
भंग मन्ने भी पि ली 
आज भंग मन्ने भी पि ली 
क्यू खड़ी खड़ी तू हालै रे गौरा 
चाल कसुती चालै 
 
इसा  रिस्क लिया ना करते 
रै गौरा भंग पिया ना करते 
मन्नै  ठा कुण्डी सोटा 
मै पीउंगी भरकर लोटा 
आज कर के चोटी ढीली भोले 
भंग मन्ने भी पि ली 
हे रै चाल कसुती चालै
आज तू  खड़ी खड़ी क्यों हाले 

क्यू खड़ी खड़ी तू हालै रे गौरा लिरिक्स अंग्रेजी में (Kyu Khadi Khadi Tu Hale Re Gaura Lyrics In English)

Kyun Khadi Khadi Tu Haale Re Gaura
Chaal Kasuti Chalai
 
Aaj Karke Choti Dheeli Bhole
Bhang Manne Bhi Pili
Bhang Manne Bhi Pili
Aaj Bhang Manne Bhi Pili
Kyun Khadi Khadi Tu Haale Re Gaura
Chaal Kasuti Chalai
 
Isaa Risk Liya Na Karte
Re Gaura Bhang Piya Na Karte
Manne Tha Kundi Sota
Main Piungi Bharkar Lota
Aaj Karke Choti Dheeli Bhole
Bhang Manne Bhi Pili
Hey Re Chaal Kasuti Chalai
Aaj Tu Khadi Khadi Kyon Haale

Singer - Foji Karambir & Dolly Sharma

और भी देखे :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।