Current Date: 17 May, 2024
Sabke Ram APP

मैं बैठ जहाज में आई मेरी साड़ी का रंग लाल सै लिरिक्स (Main Baith Jahaz Me Aayi Meri Saari Ka Rang Laal Se Lyrics) - Meenakshi Mukesh


मैं बैठ जहाज में आई मेरी साड़ी का रंग लाल सै लिरिक्स हिंदी में (Main Baith Jahaz Me Aayi Meri Saari Ka Rang Laal Se Lyrics In Hindi)

मैं बैठ जहाज में आई,
मेरी साड़ी का रंग लाल सै,
मैं बैठ जहाज में आई,
मेरी साड़ी का रंग लाल सै,
मेरी सासू तारण आई,
के बहु तो शेर जवान सै।
 
बहू सहज सहज डंग धरिये,
म्हारी ऊंची नीची गाल सै,
बैठण ने पीढ़ा घाल्या,
थाली में टीकड़ चार सै,
सासु टीकड़ क्यूं कर खाऊं,
मने फुल्के खान की बाण सै,
मैं बैठ जहाज में आई,
मेरी साड़ी का रंग लाल सै।
 
बहू बख्ते उठ के पीस ले,
म्हारे जमीदारे का  काम सै,
सासु पिस्या कोनी जाव,
चाक्की का भारया पाट सै,
बहू बांदी क्यों ना लाई,
तेरा बाबुल साहूकार सै,
मैं बैठ जहाज में आई,
मेरी साड़ी का रंग लाल सै।
 
मेरा बडला बीर पटवारी,
छोटला तो थानेदार सै,
सासु बांदी चार ले आऊं,
तेरा बेटा असल गंवार सै,
मैं बैठ जहाज में आई,
मेरी साड़ी का रंग लाल सै।
 
मैं बैठ जहाज में आई,
मेरी साड़ी का रंग लाल सै,
मैं बैठ जहाज में आई,
मेरी साड़ी का रंग लाल सै,
मेरी सासू तारण आई,
के बहु तो शेर जवान सै।

मैं बैठ जहाज में आई मेरी साड़ी का रंग लाल सै लिरिक्स अंग्रेजी में (Main Baith Jahaz Me Aayi Meri Saari Ka Rang Laal Se Lyrics In English)

Main Baith Jahaj Mein ai,
Meri Sari Ka Rang Lal Sai,
Main Baith Jahaj Mein ai,
Meri Sari Ka Rang Lal Sai,
Meri Sasu Taran ai,
Ke Bahu To Sher Javan Sai.
 
Bahu Sahaj Sahaj Dang Dhariye,
Mhari unchi Nichi Gal Sai,
Baithan Ne Pidha Ghalya,
Thali Mein Tikad Char Sai,
Sasu Tikad Kyun Kar Khaun,
Mane Phulke Khan Ki Ban Sai,
Main Baith Jahaj Mein ai,
Meri Sari Ka Rang Lal Sai.
 
Bahu Bakhte Uth Ke Pis Le,
Mhare Jamidare Ka  Kam Sai,
Sasu Pisya Koni Jav,
Chakki Ka Bharaya Pat Sai,
Bahu Bandi Kyon Na Lai,
Tera Babul Sahukar Sai,
Main Baith Jahaj Mein ai,
Meri Sari Ka Rang Lal Sai.
 
Mera Badala Bir Patavari,
Chhotala To Thanedar Sai,
Sasu Bandi Char Le aun,
Tera Beta Asal Ganvar Sai,
Main Baith Jahaj Mein ai,
Meri Sari Ka Rang Lal Sai.
 
Main Baith Jahaj Mein ai,
Meri Sari Ka Rang Lal Sai,
Main Baith Jahaj Mein ai,
Meri Sari Ka Rang Lal Sai,
Meri Sasu Taran ai,
Ke Bahu To Sher Javan Sai.

Singer - Meenakshi Mukesh

और भी देखे :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।