Current Date: 23 May, 2024
Sabke Ram APP

मैं निर्धन लाचार बालाजी (Main Nirhdan Lachaar Bala Ji) - Mona Mehta


मैं निर्धन लाचार बालाजी लिरिक्स हिंदी में (Main Nirhdan Lachaar Bala Ji Lyrics in Hindi)

मैं निर्धन लाचार बाला जी क्यूकर तुम्हे मनाऊ,
खुला लाटरी मेरी भी मैं दर पे तेरे आउ,
मैं निर्धन लाचार बालाजी..

बड़े बड़े धनवान यो तेरे छप्पन भोग लगावे,
मेरे घर रोटी का टोटा माल कड़े ते आवे,
मुश्किल से मैं करू गुजारा साँची बात बताऊ,
खुला लाटरी मेरी भी मैं दर पे तेरे आउ,
मैं निर्धन लाचार बालाजी..

जयदा न चाहु पर बाबा इतना दे दे मने,
चले गुजारा ज़िंदगी का और याद रखु बस तने,
कद की जी मैं  यारी तेरे छप्पन भोग लगाउ,
खुला लाटरी मेरी भी मैं दर पे तेरे आउ,
मैं निर्धन लाचार बालाजी..

घने साल हो गए बाबा और करे ना देरी,
खोल दे ताला बाबा इब तू बंद किस्मत की मेरी,
आनंद  तू न सुने तो और बता किसे मैं सुनाऊ,
खुला लाटरी मेरी भी मैं दर पे तेरे आउ,
मैं निर्धन लाचार बालाजी..

मैं निर्धन लाचार बालाजी लिरिक्स अंग्रेजी में (Main Nirhdan Lachaar Bala Ji Lyrics in English)

mainnirdhan laachaar baala ji kyookar tumhe manaaoo,
khula laatari meri bhi maindar pe tere aau,
mainnirdhan laachaar baalaaji..


bade bade dhanavaan yo tere chhappan bhog lagaave,
mere ghar roti ka tota maal kade te aave,
mushkil se mainkaroo gujaara saanchi baat bataaoo,
khula laatari meri bhi maindar pe tere aau,
mainnirdhan laachaar baalaaji..

jayada n chaahu par baaba itana de de mane,
chale gujaara zindagi ka aur yaad rkhu bas tane,
kad ki ji main yaari tere chhappan bhog lagaau,
khula laatari meri bhi maindar pe tere aau,
mainnirdhan laachaar baalaaji..

ghane saal ho ge baaba aur kare na deri,
khol de taala baaba ib too band kismat ki meri,
aanand  too n sune to aur bata kise mainsunaaoo,
khula laatari meri bhi maindar pe tere aau,
mainnirdhan laachaar baalaaji..

mainnirdhan laachaar baala ji kyookar tumhe manaaoo,
khula laatari meri bhi maindar pe tere aau,
mainnirdhan laachaar baalaaji..

और मनमोहक भजन :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।

Singer - Mona Mehta