Current Date: 05 May, 2024
Sabke Ram APP

मेंहदीपुर के बालाजी लिरिक्स (Mehandipur Ke Balaji Lyrics) - Narendra Kaushik


मेंहदीपुर के बालाजी लिरिक्स हिंदी में (Mehandipur Ke Balaji Lyrics In Hindi)

मेंहदीपुर के बालाजी,
मेरा काम बणादे न,
मेरी होज्या बोड़िया ठीक,
तुं ऐसा झाड़ा लादे न।।
 
मैं घुम लिया जग सारे मेंं,
इब आगया तेरे द्वारे में,
हो इस संकट ने बालाजी,
तुं दुर हटा दे न,
मेरी होज्या बोड़िया ठीक,
तुं ऐसा झाड़ा लादे न।।
 
इसी मार कसुती गैर दिए,
कर इस संकट का ढैर दिए,
इस संकट ने प्रेतराज की,
जेल दिखा दे न,
मेरी होज्या बोड़िया ठीक,
तुं ऐसा झाड़ा लादे न।।
 
हर साल तेरे दर आऊँगा,
तेरी सवामणी भी लाऊँगा,
इन भुतां ने बालाजी,
तुं दुर हटादे न,
मेरी होज्या बोड़िया ठीक,
तुं ऐसा झाड़ा लादे न।।
 
मेरा दादा गुरु मुरारी स,
राजेश भक्त दरबारी स,
स बल्लीराम कमालपुरिया का,
ढुँढ बसादे न,
मेरी होज्या बोड़िया ठीक,
तुं ऐसा झाड़ा लादे न।।
 
मेंहदीपुर के बालाजी,
मेरा काम बणादे न,
मेरी होज्या बोड़िया ठीक,
तुं ऐसा झाड़ा लादे न।।

मेंहदीपुर के बालाजी लिरिक्स अंग्रेजी में (Mehandipur Ke Balaji Lyrics In English)

Mehndipur Ke Balaji,
Mera Kaam Banaade Na,
Meri Hojya Boriya Theek,
Tun Aisa Jhaadha Laade Na।।
 
Main Ghum Liya Jag Saare Main,
Ib Aagaya Tere Dwaare Main,
Ho Is Sankat Ne Balaji,
Tun Dur Hataade Na,
Meri Hojya Boriya Theek,
Tun Aisa Jhaadha Laade Na।।
 
Isi Maar Kasuti Gair Diye,
Kar Is Sankat Ka Dhair Diye,
Is Sankat Ne Pretaraaj Ki,
Jail Dikhaa De Na,
Meri Hojya Boriya Theek,
Tun Aisa Jhaadha Laade Na।।
 
Har Saal Tere Dar Aaunga,
Teri Swamani Bhi Laaunga,
In Bhutaan Ne Balaji,
Tun Dur Hataade Na,
Meri Hojya Boriya Theek,
Tun Aisa Jhaadha Laade Na।।
 
Mera Dada Guru Murari Sa,
Rajesh Bhakt Darbari Sa,
Sa Balliram Kamalpuriya Ka,
Dhundh Basaade Na,
Meri Hojya Boriya Theek,
Tun Aisa Jhaadha Laade Na।।
 
Mehndipur Ke Balaji,
Mera Kaam Banaade Na,
Meri Hojya Boriya Theek,
Tun Aisa Jhaadha Laade Na।।

Singer - Narendra Kaushik

और भी देखे :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।