Current Date: 22 Apr, 2024
Sabke Ram APP

सांवरिया है सेठ म्हारी राधा जी सेठानी है (Sanwariyo Hai Seth Mhari Radha Ji Sethani Hai) - Chitra Vichitra Ji Maharaj


सांवरिया है सेठ म्हारी राधा जी सेठानी है हिंदी में (Sanwariyo Hai Seth Mhari Radha Ji Sethani Hai in hindi)

सांवरियो है सेठ,

म्हारी राधा जी सेठानी है,

सांवरियो है सेठ,

म्हारी राधा जी सेठानी है,

ये तो जाने दुनिया सारी है ।

 

राजाओ के राजा,

महारानी की रानी,

सिरमौर मुकुट साझे,

जोड़ी बड़ी प्यारी,

दरबार है प्यारा,

राधा के संग साझे,

सुने पलने सेठ,

हो सुने पलने सेठ,

सुने पलने सेठानी है,

ये तो जाने दुनिया सारी है ।

बिहारी जी का मधुर भजन: वृन्दावन के ओ बांके बिहारी

सांवरिया राधा जी,

भक्ता पे है राजी,

करे घणो लाड है,

भंडार लुटावे है,

हर बात बणावे है,

भक्ता रा ठाट है,

देवे छप्पर फाड़,

हो देवे छप्पर फाड़,

नही इनसो कोई दानी है,

ये जाने दुनिया सारी है ।

 

सुख दुख मे सांवरियो,

सुख दुख मे राधा जी,

सदा तेरे साथ है,

मेरी चिंता दुर करे,

मेरी विपदा दुर करे,

रख लेवे बात है,

भक्ता रो तो काम,

हो भक्ता रो तो काम,

बस एक हाजरी लगाणि है,

ये जाने दुनिया सारी है ।

लगन तुमसे लगा बैठे

सांवरियो है सेठ,

म्हारी राधा जी सेठानी है,

सांवरियो है सेठ,

म्हारी राधा जी सेठानी है,

ये तो जाने दुनिया सारी है ।

 

सांवरिया है सेठ म्हारी राधा जी सेठानी है अंग्रेजी में (Sanwariyo Hai Seth Mhari Radha Ji Sethani Hai in english)

sanwariyo hai seth,

mhari radha ji sethani hai,

sanwariyo hai seth,

mhari radha ji sethani hai,

ye to jane duniya sari hai.

 

rajao ke raja,

maharani ki rani,

siramaur mukut sajhe,

jodi badi pyari,

darabar hai pyara,

radha ke sang sajhe,

sune palane seth,

ho sune palane seth,

sune palane sethani hai,

ye to jane duniya sari hai.

Sweet hymn of Bihari ji: Vrindavan Ke O Banke Bihari

sanwariya radha ji,

bhakta pe hai raji,

kare ghano laad hai,

bhandar lutave hai,

har baat banave hai,

bhakta ra that hai,

deve chhappar phad,

ho deve chhappar phad,

nahi inaso koi dani hai,

ye jane duniya sari hai.

 

sukh dukh me sanwariyo,

sukh dukh me radha ji,

sada tere sath hai,

meri chinta dur kare,

meri vipada dur kare,

rakh leve baat hai,

bhakta ro to kaam,

ho bhakta ro to kaam,

bas ek hajari lagani hai,

ye jane duniya sari hai.

Lagan Tumse Laga Baithe

sawariyo hai seth,

mhari radha ji sethani hai,

sawariyo hai seth,

mhari radha ji sethani hai,

ye to jane duniya sari hai.

Singer - Chitra Vichitra Ji Maharaj

और भी देखे :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।