Current Date: 19 May, 2024
Sabke Ram APP

तनै तब मानू बाला जी जब झुम झुम कै आवेगा (Tane Tab Manu Bala ji Jab Jhoom Jhoom K Avega) - Pawan Dangi


तनै तब मानू बाला जी जब झुम झुम कै आवेगा लिरिक्स हिंदी में (Tane Tab Manu Bala ji Jab Jhoom Jhoom K Avega Lyrics in Hindi)

तनै तब मानू बाला जी जब झुम झुम कै आवेगा,
जब झूम झूम के आवे गए जब झूम के आवे गा


पेशी पे पेशी आ गई तेरे सारे लाडू खा गई,
तेरी बाबा मस्ती छा गई तू इतनी बाट दिखावे गा,
तनै तब मानू बाला जी जब झुम झुम कै आवेगा

तेरी ज्योत जगाई बाबा तेरी अर्जी लगाई बाबा,
तेरी भेसी ढाई मने कितना और सतावे गा,
तनै तब मानू बाला जी जब झुम झुम कै आवेगा

मेरी टूटे से अगड़ाई संकट ने घडी सताई,
दया कर ले बलदाई मने कब सी शान दिखावेगा,
तनै तब मानू बाला जी जब झुम झुम कै आवेगा

सतपाल कलीले वाला मुरारी जपता माला,
रमेश गेर रहा डाला जो भूलू गद्दी लावे गा,
तनै तब मानू बाला जी जब झुम झुम कै आवेगा

तनै तब मानू बाला जी जब झुम झुम कै आवेगा,
जब झूम झूम के आवे गए जब झूम के आवे गा

तनै तब मानू बाला जी जब झुम झुम कै आवेगा लिरिक्स अंग्रेजी में (Tane Tab Manu Bala ji Jab Jhoom Jhoom K Avega Lyrics in English)

tanai tab maanoo baala ji jab jhum jhum kai aavega,
jab jhoom jhoom ke aave ge jab jhoom ke aave gaa


peshi pe peshi a gi tere saare laadoo kha gi,
teri baaba masti chha gi too itani baat dikhaave ga,
tanai tab maanoo baala ji jab jhum jhum kai aavegaa

teri jyot jagaai baaba teri arji lagaai baaba,
teri bhesi dhaai mane kitana aur sataave ga,
tanai tab maanoo baala ji jab jhum jhum kai aavegaa

meri toote se agadaai sankat ne ghadi sataai,
daya kar le baladaai mane kab si shaan dikhaavega,
tanai tab maanoo baala ji jab jhum jhum kai aavegaa

satapaal kaleele vaala muraari japata maala,
ramesh ger raha daala jo bhooloo gaddi laave ga,
tanai tab maanoo baala ji jab jhum jhum kai aavegaa

tanai tab maanoo baala ji jab jhum jhum kai aavega,
jab jhoom jhoom ke aave ge jab jhoom ke aave gaa

और मनमोहक भजन :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।

Singer - Pawan Dangi