Current Date: 04 May, 2024
Sabke Ram APP

आज मिथिला नगरिया लिरिक्स (Aaj Mithila Nagariya Lyrics) - Devendra Pathak


आज मिथिला नगरिया लिरिक्स हिंदी में (Aaj Mithila Nagariya Lyrics In Hindi)

आज मिथिला नगरिया निहाल सखियाँ,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखियाँ।
 
माथे मणि मोरिया कुंडल सोहे कनुआं,
कारे कारे कजरारे जुल्मी नयनवां,
लाल चंदन सोहे इनके भाल सखियाँ,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखियाँ,
 
श्यामल श्यामल गोरे गोरे जुड़िया जहान है ,
अखियो ने देखनी है, सुन ली है कान है ,
जुग जुग जोड़ी जीये, बेमिशाल सखिया,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखियाँ,
 
गगन मगन आज मगन धरतीयां,
देखी देखी दूल्हा जी के साँवरी सुरतियां,
बाल वृद्ध नर नारी सब बेहाल सखियां,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखियाँ।
 
जेकर लागी जोगी मुनि जप तप कईलन,
सेही हमरा मिथिला में ही ह हमार भाईलन,
आज लोढ़ा से सेकाई इनकर गाल सखियां,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया।
 
आज मिथिला नगरिया निहाल सखियाँ,
चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखियाँ।

आज मिथिला नगरिया लिरिक्स अंग्रेजी में (Aaj Mithila Nagariya Lyrics In English)

Aj Mithila Nagariya Nihal Sakhiyan,
Charon Dulha Mein Bada Kamal Sakhiyan.
 
Mathe Mani Moriya Kundal Sohe Kanuan,
Kare Kare Kajarare Julmi Nayanvan,
Lal Chandan Sohe Inke Bhal Sakhiyan,
Charon Dulha Mein Bada Kamal Sakhiyan.
 
Shyamal Shyamal Gore Gore Judiya Jahan Hai,
Akhiyon Ne Dekhni Hai, Sun Li Hai Kan Hai,
Jug Jug Jodi Jiye, Bemishal Sakhiyan,
Charon Dulha Mein Bada Kamal Sakhiyan.
 
Gagan Magan Aaj Magan Dhartiyan,
Dekhi Dekhi Dulha Ji Ke Savari Surtiyan,
Bal Vriddh Nar Nari Sab Behal Sakhiyan,
Charon Dulha Mein Bada Kamal Sakhiyan.
 
Jekar Lagi Jogi Muni Jap Tap Kailan,
Sehi Hamara Mithila Mein Hi Ha Hamar Bheilan,
Aj Lodha Se Sekai Inkar Gal Sakhiyan,
Charon Dulha Mein Bada Kamal Sakhiyan.
 
Aj Mithila Nagariya Nihal Sakhiyan,
Charon Dulha Mein Bada Kamal Sakhiyan.

Singer - Devendra Pathak

और भी देखे :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।