Current Date: 18 Jul, 2024

थारी चाकरी करूँ मैं खाटू श्याम जी (Thari Chakri Karu Main Khatu Shyam Ji) - Kumar Vishu


थारी चाकरी करूँ मैं खाटू श्याम जी लिरिक्स हिंदी में (Thari Chakri Karu Main Khatu Shyam Ji Lyrics in Hindi)

थारी चाकरी करूँ मैं,
खाटू वाले श्याम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी।।


थारा हुक्म बजाऊं बाबा,
दुनिया ने बिसरा के,
खड़ा रहूं चौखट पे बाबा,
हरदम शीश झुका के,
हाथ जोड़के करूँगा,
थारे काम श्याम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी।।


ना तनख्वाह की टेंशन बाबा,
ना टीए ना डीए,
मैं थारा सीए आज से,
मैं ही थारा पीए,
करो आठों याम ठाठ से,
आराम श्याम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी।।


भजन सुनाऊँ भोग लगाऊं,
करूँ आरती थारी,
देख मोहनी सूरत बाबा,
जाऊँ मैं बलिहारी,
रहूं बण के तुम्हारा,
गुलाम श्याम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी।।


थारी चाकरी करूँ मैं,
खाटू वाले श्याम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी।।

थारी चाकरी करूँ मैं खाटू श्याम जी लिरिक्स अंग्रेजी में (Thari Chakri Karu Main Khatu Shyam Ji Lyrics in English)

thari chakari karun main,
khatu vale shyama ji,
apane premiyom me,
mhara bhi likha lo nama ji,
apane premiyom me,
mhara bhi likha lo nama ji||

thara hukma bajaum baba,
duniya ne bisara ke,
khada rahum chaukhata pe baba,
haradama shisha jhuka ke,
hatha jodke karunga,
thare kama shyama ji,
apane premiyom me,
mhara bhi likha lo nama ji,
apane premiyom me,
mhara bhi likha lo nama ji||

na tanakhvaha ki tenshana baba,
na t.a na d.a,
main thara c.a aaj se,
main hi thara p.a,
karo athom yama thatha se,
arama shyama ji,
apane premiyom me,
mhara bhi likha lo nama ji,
apane premiyom me,
mhara bhi likha lo nama ji||

bhajana sunaun bhoga lagaum,
karun arati thari,
dekha mohani surata baba,
jaun main balihari,
rahum bana ke tumhara,
gulama shyama ji,
apane premiyom me,
mhara bhi likha lo nama ji,
apane premiyom me,
mhara bhi likha lo nama ji||

thari chakari karun main,
khatu vale shyama ji,
apane premiyom me,
mhara bhi likha lo nama ji,
apane premiyom me,
mhara bhi likha lo nama ji||

और मनमोहक भजन :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।


More For You: